7 κινήσεις για την προετοιμασία του σπιτιού σας τον χειμώνα!

Ο Οκτώβριος φεύγει, το φθινόπωρο έχει μπει πια επίσημα και έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητα. Έφτασε λοιπόν η στιγμή για την πραγματική προετοιμασία του σπιτιού μας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα!

Το φθινόπωρο, ως προάγγελος της πιο πολυάσχολης εποχής του έτους του χειμώνα μπορεί να θεωρηθεί με πολλούς τρόπους σαν την ηρεμία πριν την καταιγίδα. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία να σας πιάσει προκοπή και να προετοιμάσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο, με τις παρακάτω μικρές εργασίες ή έστω… κάποιες από αυτές!

Αεροστοπ πόρτας και ταινία μόνωσης παράθυρων

Ελέγξτε τα αεροστοπ στις πόρτες και τα παράθυρα, ώστε να είναι σε σωστή κατάσταση και να σφραγίζουν προσφέροντας προστασία, πριν αρχίσουν τα κρύα. Αν χρειαστεί αντικαταστήστε τα με νέα αεροστοπ πόρτας και ταινία μόνωσης παραθύρων.

Ετοιμάστε παπλώματα και κουβέρτες

Ήρθε η στιγμή για το κατέβασμα των χειμερινών σκεπασμάτων από την ντουλάπα.

Αερίστε και φρεσκάρετε τα παπλώματα και τις κουβέρτες, ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν χρειαστεί.

Είναι ευκαιρία και για ένα ξεκαθάρισμα, οπότε κρατήστε τα αγαπημένα σας (όποια πραγματικά χρειάζεστε) και δωρίστε τα υπόλοιπα!

Επαγγελματικός χώρος στο σπίτι!

Σκεφτείτε οικονομικές και εναλλακτικές λύσεις για την θέρμανση του σπιτιού σας

Η ηλεκτρική κουβέρτα θα προθερμάνει, τις κρύες νύχτες του χειμώνα, το κρεβάτι σας και θα το διατηρήσει ζεστό σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Την τοποθετείτε πάνω από το στρώμα και κάτω από τα σεντόνια και έχετε τον πιο ήρεμο και ζεστό ύπνο. Έχει απίστευτα χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και θα σας ζεστάνει οικονομικά.

Σημαντικό είναι η ηλεκτρική κουβέρτα που θα αγοράσετε να είναι πιστοποιημένη και να την χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού σας

Για τους επόμενους μήνες του 2022, δώστε ένα φθινοπωρινό χρώμα στο σπίτι σας, μέχρι να καταπιαστείτε με την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Φθινοπωρινά φύλλα, στεφάνια, αποξηραμένα λουλούδια και κολοκύθες μπαίνουν στο παιχνίδι!

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για #toxromapouagapas πατώντας εδώ