Skip to content Skip to footer

Η επιλογή των χρωμάτων αλλά και τις διακόσμησης μέσα στο σπίτι μας αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα μας, τα γούστα μας, την φιλοσοφία μας. Το Καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι ξέρουμε ότι είναι η ιδανική εποχή, για μια ανακαίνιση. Αν λοιπόν, σκέφτεσαι να αλλάξεις τα χρώματα του σπιτιού σου και δεν ξέρεις, τι θα ταίριαζε περισσότερο έτσι ώστε, να νιώθεις εσύ πιο όμορφα τις στιγμές που περνάς μέσα σε αυτό, η Αστρολογία φαίνεται πως έχει την απάντηση για εσένα. Σύμφωνα λοιπόν με την Αστρολογία, το κάθε ζώδιο έχει ένα δικό του αγαπημένο χρώμα, που ακόμη κι αν δεν το ξέρει, ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα του. Αυτό που πρέπει να κάνεις, αν θέλεις να έχεις ένα σπίτι το οποίο θα αντιπροσωπεύει εσένα, είναι να διαλέξεις το χρώμα του, ανάλογα με το ζώδιο σου.
Αποφασίσαμε λοιπόν, να κάνουμε ένα άρθρο που θα εξηγεί ποιο χρώμα ταιριάζει καλύτερα σε
κάθε ζώδιο έτσι ώστε, το σπίτι σου να είναι πραγματικά…δικό σου!

Δες αναλυτικά παρακάτω:
Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Κριού; (21 Μαρτίου με 19 Απριλίου) Οι Κριοί είναι γνωστοί για τον εκρηκτικό τους χαρακτήρα και την ανάγκη τους, να επιβάλλονται στους ανθρώπους. Οι αρχηγικές τους ικανότητες είναι πολλές. Τίποτα πιο εκρηκτικό και μοντέρνο από το χρώμα του κόκκινο. Το κόκκινο χρώμα, ταιριάζει απόλυτα στο σπίτι ενός Κριού. Μπορείς να βάψεις τους τοίχους του σπιτιού σου με κόκκινες λεπτομέρειες ή κάνοντας μοντέρνες διχρωμίες, έτσι ώστε να διατηρηθεί η αρμονία στους αγαπημένους σου χώρους. Μη φοβηθείς, να αγοράσεις σε κόκκινο χρώμα αντικείμενα που είναι από τα αγαπημένα σου. Συνήθως οι Κριοί όσο κι αν δεν τους φαίνεται, αγαπούν ιδιαίτερα τα διακοσμητικά όπως είναι τα κεριά και τα βάζα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αγόρασε τα συγκεκριμένα αντικείμενα, σε κόκκινο χρώμα! Μοντέρνο και σου ταιριάζει απόλυτα.

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Ταύρου; (20 Απριλίου με 20 Μαΐου) Οι Ταύροι είναι από τα ζώδια που ξέρουν πως να κάνουν τους γύρω τους να νιώθουν ασφάλεια. Εκτός αυτού όμως. οι Ταύροι είναι ιδιαίτερα αγχώδεις άνθρωποι και πολλές φορές, το άγχος τους καταβάλλει. Έτσι, τα χρώματα που λειτουργούν ευεργετικά σε αυτούς, είναι τα γήινα χρώματα σε καφέ και μπεζ αποχρώσεις. Επέλεξε λοιπόν να βάψεις το σπίτι σου σε γήινες καφέ και μπεζ αποχρώσεις, που από τη φύση τους, έχουν την τάση να χαλαρώνουν τους ανθρώπους. Μετά από μια αγχωτική ημέρα στη δουλειά, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας χώρος όπου θαμπορεί να σε χαλαρώσει. Το σπίτι σου, πρέπει να είναι αυτός ο χώρος.

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Δίδυμου; (21 Μαΐου με 20 Ιουνίου) Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για το μοναδικό τους ταλέντο να τραβούν την προσοχή με ευχάριστο τρόπο. Παρόλα αυτά, βασανίζονται από την αναποφασιστικότητα που τους διακατέχει. Άλλωστε, από τη φύση τους, έχουν μάθει να ζουν έχοντας…δυο προσωπικότητες. Η πρώτη χαρακτηρίζεται από την ευφυΐα και το ταλέντο να αντιμετωπίζουν εγκαίρως τις καταστάσεις. Η δεύτερη, έχει να κάνει με τις πολύ καλές κοινωνικές τους δεξιότητες. Η  αναποφασιστικότητα τους όμως, πολλές φορές μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά τους. Έτσι, χρειάζονται έναν χώρο που όταν βρίσκονται σε αυτόν, θα τους βοηθήσει να παίρνουν σοβαρές αποφάσεις χωρίς πολλά διλήμματα. Το χρώμα της μέντας, είναι γνωστό από τους ψυχολόγους ότι βοηθάει τους ανθρώπους να συγκεντρωθούν περισσότερο στις σκέψεις τους. Φαίνεται λοιπόν, πως το πράσινο της μέντας, είναι αυτό που χρειάζεσαι για το σπίτι σου, τώρα που πήρες την απόφαση να κάνεις την απαραίτητη ανακαίνιση. Είναι πολύ πρωτότυπο και μοντέρνο και φυσικά θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σκεφτείς τα μελλοντικά σου σχέδια.

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Καρκίνου; (21 Ιουνίου με 22 Ιουλίου) Οι Καρκίνοι είναι από τα πιο τρυφερά και συναισθηματικά του ζωδιακού. Η ευαισθησία τους είναι μεγάλη, ακόμη κι αν μερικές φορές προσπαθούν μέσα από ένα σκληρό προσωπείο να την κρύψουν. Έτσι, το χρώμα που τους ταιριάζει περισσότερο είναι φυσικά το ζεστό και…τρυφερό κοραλλί. Ένα χρώμα που φέρνει όμορφα συναισθήματα στην επιφάνεια και που από τη φύση του, ταιριάζει σε ρομαντικούς, τρυφερούς, ευαίσθητους και συναισθηματικούς ανθρώπους. Ο,τι πρέπει δηλαδή για τον γλυκούλη Καρκίνο.

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Λέοντα; (23 Ιουλίου με 22 Αυγούστου) Οι Λέοντες είναι γνωστοί για την δημιουργικότητα και το καλλιτεχνικό τους πνεύμα. Γι’ αυτό άλλωστε, πολλές φορές είναι και ιδιαίτερα ακατάστατοι. Ο τρόπος ζωής τους είναι περιπετειώδης αν και έχουν ένα μοναδικό ταλέντο, να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των άλλων. Το χρώμα που ταιριάζει στους…βασιλιάδες της ζούγκλας είναι το πανέμορφο και φλογερό κίτρινο! Ένα φωτεινό χρώμα, που θα δώσει στυλ στο σπίτι σας και συνάμα θα αντικατοπτρίσει με μεγάλη επιτυχία, την φλογερή και ζεστή σας καρδιά.

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Παρθένου; (23 Αυγούστου με 22 Σεπτεμβρίου) Οι Παρθένοι, είναι από τα ζώδια που χαρακτηρίζονται για την καθαριότητα και την ανάγκη τους, όλα στον χώρο που βρίσκονται να είναι τακτοποιημένα. Είναι τελειομανείς ευφυείς και ιδιαίτερα περήφανοι άνθρωποι. Η πρακτικότητα που τους διακατέχει επίσης, είναι πολύ μεγάλη και είναι οι αγαπημένοι φίλοι πολλών εξαιτίας της αξιοπιστίας τους. Επειδή πολλές φορές όμως, οι Παρθένοι φοβούνται να ρισκάρουν ήρθε μάλλον η στιγμή, να το κάνουν. Το απαλό ροδακινί είναι αυτό που χρειάζεστε. Πρόκειται για ένα μοντέρνο και φωτεινό χρώμα, που οι απαλές του αποχρώσεις όμως, το κάνουν αρκετά safe για να ταιριάξει με τη δική σας προσωπικότητα.

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Ζυγού; (23 Σεπτεμβρίου με 22 Οκτωβρίου) Οι Ζυγοί, είναι γνωστοί τους για την ανάγκη τους να υπάρχει αρμονία τόσο στη καθημερινή τους ζωή και στις προσωπικές τους σχέσεις, όσο και στους χώρους που ζουν και περνούν δημιουργικά την ώρα τους. Ο πιο σημαντικός χώρος στη ζωή κάθε ανθρώπου, είναι το σπίτι του. Το σπίτι ενός Ζυγού πρέπει να βαφτεί σε μια πολύ αρμονική απόχρωση. Τέτοια είναι και αυτή του γαλάζιου της πούδρας. Ένα αρκετά απαλό χρώμα, που μπορεί προσδίδει σοβαρότητα σε έναν χώρο, ενώ παράλληλα είναι κι αρκετά μοντέρνο!

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Σκορπιού; (23 Οκτωβρίου με 21 Νοεμβρίου) Οι Σκορπιοί είναι από τα ζώδια που τα θέλουν όλα δικά τους. Είναι εγωιστές, αποφασιστικοί και σε πολλές περιπτώσεις εκδικητικοί. Έτσι το χρώμα που θα τους ταίριαζε περισσότερο είναι ένα επιβλητικό και…ψυχρό χρώμα, ακριβώς όπως είναι και οι ίδιοι. Το μπλε του βελούδου, φαίνεται πως είναι το ιδανικό χρώμα όσων αφορά το σπίτι του Σκορπιού. Είναι επιβλητικό και ψυχρό και μάλιστα, είναι ιδιαίτερα μοντέρνο.

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Τοξότη; (22 Νοέμβριου με 21 Δεκεμβρίου) Οι Τοξότες είναι ανέμελα και φιλελεύθερα ζώδια. Σας αρέσει να ζείτε τη ζωή σας στα άκρα και είστε πάντα πρόσχαροι. Πολλές φορές, αναρωτιέστε αν έχετε πάρει τη σωστή κατεύθυνση, όμως η αισιοδοξία που σας διακατέχει, σας κάνει να ξεπερνάτε γρήγορα τυχόν ανασφάλειες. Έτσι, το πράσινο του Κρυπτονίτη είναι αυτό που θα ταίριαζε στο σπίτι σας. Είναι ένα όμορφο χρώμα και αρκετά μοντέρνο, που έχει την τάση να ανεβάζει τη διάθεση σε όποιον κι αν το αντικρίζει. Ακριβώς όπως εσείς, δηλαδή!

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Αιγόκερου; (22 Δεκεμβρίου με 19 Ιανουαρίου) Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την πρακτικότητα, την εργατικότητα, την αφοσίωση και την αποτελεσματικότητα. Αυτό σημαίνει, πως δεν ενδιαφέρονται τόσο να εντυπωσιάσουν τους άλλους όσων αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού τους, όσο να είναι σίγουροι ότι θα έχουν έναν πρακτικό χώρο που θα διακοσμείται εύκολα. Αυτό σημαίνει, πως το λευκό είναι το ιδανικό χρώμα για εσάς. Ταιριάζει με όλα, μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά σας και φυσικά προσδίδει πολυτέλεια,μέσα από την απλότητα. Ένα κλασικό χρώμα, για…κλασικούς ανθρώπους!

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Υδροχόου; (20 Ιανουαρίου με 18 Φεβρουαρίου)
Οι Υδροχόοι είναι αρκετά δημιουργικοί και εκκεντρικοί σαν άνθρωποι. Πολλές φορές οι νοητικές και εφευρετικές τους ικανότητες είναι πολύ μεγάλες γι’ αυτό και τους ταιριάζουν τα ζωηρά και πρωτότυπα χρώματα. Δε φοβούνται άλλωστε να παίξουν με τους χρωματισμούς και αυτό…φαίνεται.
Το χρώμα που ταιριάζει άψογα σε έναν Υδροχόο λοιπόν, είναι το φούξια. Ζωηρό, άκρως φωτεινό και φυσικά εκκεντρικό, αφού εκτός από τα παιδικά δωμάτια, σπάνια βλέπουμε σπίτια βαμμένα σε τέτοιες αποχρώσεις! Υδροχόε ξέρεις τι να κάνεις στη φετινή ανακαίνιση λοιπόν.

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο ζώδιο του Ιχθύ; (19 Φεβρουαρίου με 20 Μαρτίου) Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για την ανιδιοτέλεια τους. Πολλές φορές συμπονούν τους ανθρώπους γύρω τους και έχουν την τάση, να μπαίνουν εύκολα στα “παπούτσια” του άλλου. Αυτό όμως, πολλές φορές μπορεί να σας κάνει μίζερους. Έτσι η απόχρωση του αμέθυστου ή πιο συνηθισμένα…βιολετί, μπορεί να δώσει χρώμα και ένταση στους χώρους σας, καθώς επίσης να ανεβάσει και την δική σας διάθεση! Άκρως μοντέρνα και ο,τι πρέπει για τους Ιχθύες.

Go to Top