Skip to content Skip to footer

Όλοι χρειαζόμαστε μια ανανέωση και μια αίσθηση φρεσκάδας στη ζωή μας. Ας ξεκινήσουμε από το μπάνιο μας.

Η πρώτη επιλογή χρώματος τοίχου στην ανακαίνιση μπάνιου είναι σταθερά το λευκό. Το λευκό συμβολίζει την καθαριότητα και ταιριάζει με όλα τα στυλ και τα χρώματα. Συνήθως , όμως, συνδυάζεται με το μαύρο και το γκρι. Αν έχεις βαρεθεί βέβαια τις κλασσικές προτάσεις μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο φωτεινό.

Ένα χρώμα που έχει επανέλθει δυναμικά στους τοίχους του μπάνιου φέτος είναι το ανοιχτό θαλασσί και το πράσινο. Πλησιάζουν αρκετά το λευκό χρώμα.Συνήθως προτιμάται ο ανοιχτότερος τόνος του ,φωτίζει το χώρο και του δίνει λάμψη ενώ μαζί με το λευκό αποτελούν έναν υπέροχο συνδυασμό.

Θέλεις να δώσεις λίγο περισσότερο χρώμα στο μπάνιο σου; To ροζ και το πορτοκαλί συνιστούν δύο πολύ ισχυρές τάσεις για τη διακόσμηση του.

Ακόμη μπορείτε να δημιουργήσετε με κάποιο ρολό κάποια γραφικά και αν έχετε πλακάκια που δεν θέλετε να βγουν  μπορείτε να τοποθετήσετε κάποια ξύλινη ή πλαστική επιφάνεια σε σχήμα που σας αρέσει και να την βάψετε.

TIPS:Μπορείτε να βάψετε τα ταβάνια με ανοιχτή απόχρωση, και τους τοίχους με πιο σκούρες αποχρώσεις ,θα τους κάνει να φαίνοντα πιο ψηλούς και θα μεγαλώσει τον χώρο.

Στη διακόσμηση η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά.Μπορείτε να ολοκληρώσετε την ανανέωση με καινούργιες πετσέτες.αξεσουάρ μπάνιου,κάποια ραφάκια αλλά να προσθέσετε και κεριά αλλά και  κάποια φυτά.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα χρώματα που μπορούν να μεταμορφώσουν το μπάνιο σας!

Go to Top