Skip to content Skip to footer

Είναι το σαλόνι σας έτοιμο για ανανέωση; Θα σας δείξουμε πώς να φτιάχνετε τη διάθεση σας στη στιγμή με την έμπνευση που δίνουν οι συνδυασμοί χρωμάτων. Καθώς η ζωή μας γίνεται όλο και πιο ψηφιακή και η ατζέντα μας όλο και πιο γεμάτη, έχουμε τη διαρκώς αυξανόμενη επιθυμία να σταθούμε μια στιγμή και να δούμε τι είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους. Διαλέξτε αυτό που σας κάνει αυτόν ή αυτή που είστε με συνδυασμούς που δημιουργούν ένα σπίτι για φροντίδα, παιχνίδι, περισυλλογή ή δημιουργικότητα.

Χαλαρωτικό μοντέρνο σαλόνι

Διακοσμήστε με γραμμικά μεταλλικά αξεσουάρ. Τα μαύρα μέταλλα και τα φωτιστικά με γωνίες θα προσδώσουν κομψότητα. Προσθέστε μαξιλάρια και κουβέρτες με υφή για άνεση και ολοκληρώστε με ένα ταιριαστό χαλί για να δέσετε όλα τα χρώματα.

Χρώματα που χρησιμοποιούν οι Διακοσμητές

Φωτεινό σαλόνι

Προσθέστε θετική διάθεση στο δωμάτιο, χάρη στους ζωηρούς τόνους που θυμίζουν παιδικότητα. Οι πολύχρωμες ρίγες τραβούν την προσοχή με κομψό τρόπο. Δείτε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε τις δικές σας ρίγες. Χρησιμοποιήστε το ροζ και το κίτρινο στις επάνω ρίγες για μια αναδυόμενη αίσθηση ξενοιασιάς και παιχνιδιάρικης διάθεσης.

Προσθέστε διασκεδαστικές πινελιές ζωηρού χρώματος με πουφ σε ροζ και μπλε χρώμα. Συμπληρώστε με ένα μουσταρδί χαλί ως αξεσουάρ, που ταιριάζει με τον τόνο του τοίχου και ενοποιεί το ντεκόρ.

Το ήρεμο μινιμαλιστικό σαλόνι

Δημιουργήστε έναν ήσυχο χώρο για χαλάρωση και περισυλλογή. Το απαλό γκρι-μπεζ είναι το τέλειο φόντο για να απολαμβάνετε όμορφες βραδιές. Ταιριάξτε το με μια ομοιόμορφη σοκολατί απόχρωση σε μικρότερα κομμάτια τοίχου για αντίθεση.

Αρκεστείτε στα απαραίτητα αντικείμενα και διακοσμήστε με λιτά αξεσουάρ με υφή φυσικού ξύλου και πέτρας, για ένα γαλήνιο μινιμαλιστικό σαλόνι.

Μικροσκοπικό σαλόνι

Το εκφραστικό φθινοπωρινό σαλόνι

Ανακαλύψτε ξανά το νόημα της ζωής και συγκεντρώστε στο φιλόξενο σπίτι σας φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα. Το πλούσιο πράσινο της ελιάς αντανακλά βαθιές φθινοπωρινές αποχρώσεις για ένα ζεστό και φιλόξενο φόντο κατά τις ζωηρές σας συγκεντρώσεις. Ταιριάξτε το με ναυτικό μπλε για πιο θεαματικό αποτέλεσμα.

Τονίστε το γήινο θέμα με ξύλινα έπιπλα και υφαντά. Εκφράστε την προσωπικότητά σας με αναμνηστικά διακοπών και χειροποίητα αξεσουάρ για ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για #toxromapouagapas πατώντας εδώ.

Go to Top